Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Унікальна технологія друку на гаражних воротах від КРУЖІК

Компанія «Кружік Україна» нещодавно представила технологію друку на воротах, яка є унікальною у світі – Dura Print (Дюра Прінт).

Dura Print (Дюра Прінт) – це абсолютно нова і унікальна технологія струменевого друку з використанням ультрафіолетового затверджувача чорнил, які застигають (фотополімеризуються) під впливом ультрафіолетового випромінювання, утворюючи плівку на воротних панелях. Це перешкоджає виникненню поверхневої напруги матеріалу панелей в місцях вигинів і гострих країв (особливо в панелях вагонка, лінія і касета).

Після струминного друку, поверхня обробляється матовим PUR лаком. В результаті поверхня набуває високу стійкість до ультрафіолетових променів, а також до тертя і абразивного зносу.

Варто зауважити, що можливості друку практично безмежні. Фахівці компанії «Кружік Україна» можуть виконати, наприклад, різні імітації дерева, бетона, нержавіючої металевої конструкції, будь-які зображення, фотографії, написи, логотипи компаній, та навіть візерунки української вишиванки й інше. Для того, щоб отримати унікальні дані для друку, компанія співпрацює з провідними європейськими дизайнерами та архітекторами, які стежать за новими тенденціями та інноваціями у своїх сферах.

Цікаво, що ця технологія друку дає можливість отримувати чудову якість друку на воротній панелі. Друк на воротних панелях з такою високою здатністю є унікальним. А під час тестування вплив сонячного випромінювання та інших погодних дій було випробувано в спеціалізованих випробувальних ділянках з еквівалентом в 10 років.

Споживачам варто знати, що максимально можлива довжина однієї панелі для друку складає 7500 мм.

Компанія «Кружік Україна» високо цінує індивідуальні смаки своїх клієнтів. І тому мотиви друку в технології «DURA PRINT» розділені на три основні серії: STANDARD, EXCLUSIVE і INDIVIDUAL.

Серія «STANDARD» – це набір стандартних ілюстрацій, які найбільш часто використовуються для обробки поверхні воріт. Серія STANDARD включає в себе всі стандартні імітації дерева.

Також фахівці компанії розробили серію «EXCLUSIVE», як реакцію на постійно зростаючий попит на інноваційний дизайн воріт, такий як: дизайн корозії CORTEN, зовнішній вигляд бетону в різних формах, матовий алюміній або оцинкований листовий метал, карбон (і його кольорова гама), екзотичні породи дерева, камінь або цегла, різні векторні візерунки і т.д.

У разі індивідуального дизайну, клієнт або архітектор самостійно надає зображення або фотографію. Фахівцям компанії необхідно, щоб Ви надали дані для друку або в векторному форматі, або у вигляді зображення.

Існує можливість змінити вже надрукований дизайн на новий, в будь-який час.

А найголовніше – це гарантія на ворота, яка надається на 5 років.

Тож, унікальні ворота, аналогів яким немає у світі, вже на Закарпатті. І кожен закарпатець може мати якісні європейські ворота у власному будинку.