Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородка стала героїнею одного з шоу на каналі "СТБ"

Ужгородська волонтерка, керівник організації "Допоможи другу" Віра Романова стала учасницею нового шоу каналу "СТБ". "Сюрприз, сюрприз" – це програма, у якій нагороджують людей, котрі вчинили благородні вчинки.

Віру Романову номінував Iштван Медве – син господарів собак Люсі і Панди, котрих забрали із залізничних колій. Ця історія стала відомою на всю країну.

25 грудня 2016 року машиніст пасажирського поїзда "Ужгород-Чоп" Валентин Хижко подзвонив відомiй в Ужгороді волонтерськiй організації "Допоможи другу", і попросив врятувати двох собак, яких другий день бачить на залізничній колії.

Хоч це було нелегко, собак із колій забрала Віра Романова з помічниками. Згодом найшлися і господарі тварин – сім’я Медве з Цеглівки.

Саме за небайдужість і порятунок собак Віру Романову і номінували на отримання сюрпризу. У студії шоу волонтерку підтримувала її донька Марина.

Нагадаємо, нещодавно одним із героїв другого випуску програми "Сюрприз, сюрприз!" став закарпатець Іван Пітух. Його героїчний вчинок вразив відому американську акторку.