Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Бобовища роблять нову дорогу

Мукачівщина готується до Етнофестивалю «Бобовищенське гроно». Оргкомітет завершив розподіл локацій на місці проведення фесту – у селі Бобовище, адже, окрім виноробів, будуть представлені всі населені пункти району.

Також до фестивалю приурочена ще одна важлива подія – знайдено можливість здійснити ремонт доріг. Відтак, на автодорозі через село Лохово здійснено ямковий ремонт. Працює техніка і в самому селі Бобовище, тут проводять середній поточний ремонт, який передбачає суцільний шар нового асфальту.

Роботи з відновлення доріг проінспектував очільник району Сергій Гайдай, який також взяв участь у виїзному засіданні організаційного комітету.

«Фестиваль – це презентація не тільки культурних традицій району, а й створення максимально комфортних умов для відпочинку туристів, які відвідають захід та всіх гостей фестивалю.

Поганий стан доріг, що ведуть до фестивальної локації – був однією з найгостріших проблемних моментів, на якому справедливо зауважували люди. То ж було докладено максимум зусиль, аби здійснити ремонт та запросити гостей на фестиваль новою дорогою!».

Джерело: PMG.ua