Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівців грабують серед білого дня!

Незважаючи на неодноразові публікації, постійні розмови серед простого люду: «з ромами треба бути обачнішими», «вони більш липкі на гроші» чи подібне, доводиться з жалем констатувати, що ситуація в...

Незважаючи на неодноразові публікації, постійні розмови серед простого люду: «з ромами треба бути обачнішими», «вони більш липкі на гроші» чи подібне, доводиться з жалем констатувати, що ситуація в Мукачеві з цього приводу не покращилася ні на йоту. Нещодавні випадки цьому підтвердження.

В центральній частині Мукачева, посеред білого дня в одному з магазинів біля «зеленого ринку», 36-літній мукачівець ромської національності хотів оновити свій літній гардероб. Звісно, ніхто упереджено до цього не ставиться, якби не самі роми. Коли продавщицю відволікли інші покупці, чоловік миттєво зірвав шорти з вітрини магазину і почав тікати. Та жінка виявилась не з кволих і не почала безпорадно кликати на допомогу, а сама кинулась йому навздогін. За сусіднім рогом все ж таки чоловіка догнала і забрала свій товар. А з грабіжником, який до речі, вже мав сутички із законом, зараз розбираються слідчі Мукачівського міськвідділу міліції.

Інший грабіж, який трапився в Мукачеві, також справа рук рома. В одному з найлюдніших місць міста – «латоричному дворі», чоловік вирішив пообідати, щоправда, без копійки в кишені. Вичекавши потрібний момент, коли за бар-стійкою не було нікого з персоналу закладу, мукачівець нагло обійшовши бар, протягнув руку до каси і вхопив гроші. Працівниця кав’ярні, яка підійшла до бару, зразу не вловила, що коїться, а щоб більше її заплутати, чоловік протягнув їй 20 грн. і пішов. Глянувши в касу, вона зрозуміла, що це не всі гроші (в касі бракувало 190 грн.). Тоді вибігла на вулицю за злодієм і покликала на допомогу чоловіка. Зловмисника хазяїн догнав, та грошей в нього вже не було. Від безвихідності по дорозі чоловік викидав купюри, адже знав відповідати за скоєне доведеться. Наразі порушена кримінальна справа, грабіжника притягнуто до відповідальності.