Закарпатець повернувся на кулінарне шоу "Мастер Шеф"
Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", 29 серпня на телеканалі СТБ стартував новий сезон популярного кулінарного шоу "Мастер Шеф".
Цього разу підкорити серця суддів своїми кулінарними витворами зібралося чимало охочих. Серед них і 20-річний закарпатець Михайло Дем’ян. Хлопець приїхав на "Мастер Шеф" із села Солотвино, що на Тячівщині. Він називає себе "румуном із Закарпаття".
Михайло приготував для суддів проекту давню страву, яку готували ще його предки – квасолевий суп. Суддям він неабик сподобався. Тому Михайла залишили в проекті. Згодом закарпатець навіть потрапив у 20-ку найкращих і продовжив боротьбу.
Однак за кілька тижнів, 20 вересня, Михайло Дем’ян отримав чорний фартух і провалив своє випробування. Він не зміг приготувати равіолі. Тому судді "Мастер Шефу 7" вирішили, що Михайлу час повертатися на Закарпаття.
Та 7 листопада глядачі СТБ знову поачили Михайла на кухні "Мастер Шефу". Справа у тому, що 21 випуск почався з конкурсу для тих учасників проекту, які раніше вибули. Той, хто найкраще приготує страву, повернеться у проект і боротиметься за звання кращого кулінара країни. Тому закарпатець також отримав таку можливість.
Згідно з правилами конкурсу, кулінарний барабан визначив головний інгредієнт страви для кожного учасника, колір презентації і країну, в традиціях якої треба було приготувати страву.
Закарпатець мав приготувати страву, головним інгредієнтом якого були б нирки, колір презентації – рожевий, а країна – Ізраїль. У підсумку, страва Михайла не вразила суддів "Мастер Шефу" і продовжити боротьбу він не зумів. Що ж приготував хлопець із Закарпаття і чому ця страва не сподобалася суддям і розвеселила учасників – дивіться.