Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фурнітури від КРУЖІК: завжди надійно

Комфортна і тривала експлуатація вашого нового ПВХ вікна безпосередньо залежить від фурнітури. Саме вона завідує терміном служби всіх рухомих елементів, її якість буде визначати, що ви отримаєте одночасно з установкою конструкції: зручність чи дискомфорт.

Сьогодні конкуренція між фірмами-виробниками фурнітури для ПВХ досить серйозна, завдяки чому кожна компанія прагне надати продукцію з високими якісними характеристиками. Звичайно ж, фурнітура від різних виробників суттєво різниться. Одні компанії представляють на ринку здебільшого бюджетні рішення, інші – пропонують поліпшену, але дорогу продукцію. Перед тим, як зробити свій вибір у бік того чи іншого виробництва, бажано вивчити ринок пропозицій і прийняти для себе найоптимальніший варіант по співвідношенню ціни і якості.

Отже, що ж таке фурнітура? Це комплекс механізмів, які відкривають, закривають, герметично притискають по всьому периметру або провітрюють вікно. Без фурнітури вікно працювати і рухатися просто не буде! Високотехнологічний сучасний склопакет без фурнітури – просто скло, вставлене в марну рамку. Всі динамічні і механічні навантаження несе на собі саме фурнітура. Ось чому саме від її якості залежить життя і тривалість експлуатації вікна. Види фурнітури також бувають різними.

Компанія КРУЖІК пропонує якісні фурнітури від виробників MACO I VORNE. Завдяки своїй функціональності дверні замки MACO вдосконалюють кожну вхідну, міжкімнатні двері та двері запасного виходу, як в приватному будинку, так і в громадському будинку. Інноваційна система замикання в декількох точках допомагає ефективно захищати власність і особистий простір людини від шкоди і збитків. Додаткові аспекти, такі як шумо, – і теплоізоляція, також є важливими з точки зору комфорту при використанні замків з керуванням без ключа. Також є важливими з точки зору комфорту при використанні замків з керуванням без ключа.

Варто зауважити, що у зв’язку з високою щільністю захисних шарів фасадів будівель, що утворюється усередині приміщень, відносна вологість не може виходити назовні без додаткових заходів щодо провітрювання. Передумовами для цього є конденсат, погане повітря в приміщенні, бактерії і утворення цвілі. Прихований клапан провітрювання для вікон ПВХ є кращою альтернативою центральній і децентралізованій систем провітрювання. Інтелектуальна саморегульована система режимів провітрювання, встановлена в клапані, стежить за оптимальним повітрообміном і захистом від вологості відповідно до вимог норм DIN 1946-6. Додатковою перевагою є можливість ручного регулювання ступенів режимів провітрювання від «повністю відкритого» до «щільно закритого».

У класичному типі MACO Multi-Trend пропонує 3 технічних рішення: поворотну, Фрамужний і комбіновану системи. Вони відрізняються між собою переміщенням стулки у вертикальному, горизонтальному або суміщеному напрямках. Для нестандартних конфігурацій конструкцій (трапецієподібних, арочних або трикутних модифікацій) розроблені окремі види системних рішень.

Фурнітура Maco Multi-Trend - універсальна система, для якої передбачена комплектація з різними типами блоків ПВХ. Вона надійно працює і оперативно «підлаштовується» під потреби замовників. Надійність є пріоритетною характеристикою для всіх складових фурнітури. Встановлені металопластикові вікна виглядають гідно, вимагають мінімальну кількість додаткових елементів, відрізняються значною надійністю в роботі. Швидка збірка і проста експлуатація спрощують монтаж і полегшують застосування.

Якщо Ви хочете трішки заощадити, то компанія КРУЖІК Вам пропонує фурнітуру від виробника VORNE, яка унікальна різноманітними рішеннями щодо мікропровітрювання та протизламного застосування.

Тож якщо Ви хочете мати довговічне, якісне вікно з надійними захисними властивостями, обирайте саме фурнітури від КРУЖІК. Якщо у Вас з приводу цього виникли питання, телефонуйте +380-662-217-676, +380-675-784-848.