Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двох молодих людей, які зникли кілька днів тому, знайшли

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 27 лютого, о 22:20 в оперативно-рятувальну службу надійшла інформація, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району під час катання на лижах, втратили орієнтир на місцевості та заблукали двоє туристів, мешканців міста Києва.

Про це в службу порятунку "101" повідомила мати зниклого 34-річного чоловіка. Жінка розповіла, що зв’язок із сином ще обірвався 25 лютого, після того, коли він разом із супутницею піднялись на підйомнику та подалися кататися на лижах.

Для проведення пошуково-рятувальних  робіт було створено три групи: одна із фахівців гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів та дві із ГПРВ смт Ясіня. Також професійним рятувальникам допомагали й добровольці. Усього в пошуково-рятувальній операції брало участь 17 чоловік, дві одиниці спецтехніки та ратрак.

Читайте також:
Заробітчанку із Закарпаття, яка зникла у сусідній країні, знайшли. Поліція розповіла подробиці

Оскільки із заблукалими не було ніякого зв’язку й ніхто не знав хоча б орієнтовного їх місця знаходження, то групи почали одночасно проводити пошукові роботи у трьох напрямках.

Сьогодні, 28 лютого, одна із груп ясінянских гірських рятувальників знайшла заблукалих мешканців столиці в районі полонини Урда. Кияни знаходилися в будиночку вівчарів й чекали на допомогу.

Стан здоров’я пари задовільний. Жодної медичної допомоги вони не потребують. Наразі працівники ДСНС супроводжують їх до турбази в смт. Ясіня.