У Мукачеві визначили переможця третього фестивалю «Огинь і мнясо»
Переможцем третього гастрономічного фесту «Огинь і мнясо» став Віктор Чебі-Погань.
Його обрано з поміж шести учасників третього гастрономічного фестивалю, який з четверга триває в міському парку «Перемога». Перемогу від журі відомий кухар з Ужгородщини отримав у номінації «найкраща страва на вогні», – повідомляє Мукачівська міська рада .
Його шашлик, рулька та ковбаски члени журі визнали найкращими стравами на вогні. Переможець отримав від керівника Мукачівського турінфоцентру Максима Адаменка символічний подарунок та диплом фестивалю.
Також сьогодні на фестивалі відомий майстер з карвінгу Оксана Шегеда змонтувала з м’ясних та овочевих продуктів гастрономічну композицію "Огинь і мнясо". Її було презентовано гостям фесту та вручено хореографічному колективу «Арт-лайн» за популяризацію Мукачева на різноманітних фестивалях та залучення молоді до хореографічного мистецтва.