Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юний закарпатець змагається у конкурсі від телеканалу "1+1"

9-річний хлопець із Мукачева бере участь у конкурсі від телеканалу "1+1" "The Next Big Thing". Мета цього конкурсу – пошук нових форматів та ідей, які будуть цікаві сучасному глядачу. Подаються ідеї у двох номінаціях – Х-серіал та Z-веб-формат.

До 31 липня треба було надіслати ідею для однієї із двох номінацій:

1. X-Серіал – подаються ідеї серіалів без жанрових обмежень, що тримають фокус на X-покоління. Історія має бути форматною та адаптуватися до зйомок у будь-якій країні.

2. Z-Веб-формат – подаються сміливі ідеї з двох форм на вибір: YouTube-канал без жанрових і хронометражних обмежень; серіал для Instagram, тривалістю епізоду рівно 1 хвилину.

Кілька днів тому стартувало онлайн-голосування. 9-річний мукачівець Павло змагається зі своєю ідеєю комедійного короткометражного серіалу "Пригоди Тяпи та Блінкі". Тип веб-формату – комедійно-повчальний серіал.

Це історія життя двох найкращих друзів, які виросли в різних періодах часу (Сучасне життя і життя 80-их). Проте відбувається все це в поєднанні сьогодення. Їх поєднують спільні інтереси, хоч вони і виросли в різних періодах часу, проте це не заважає бути їм кращими друзями, а навпаки – дозволяє брати один від одного щось корисне. Дружба непідвладна віку та часу. Хлопці багато часу проводять разом і завжди відкривають для себе щось нове.

"Я хочу представити Вам свою роботу, яка потрапила в номінацію. Якщо ви хочете побачити мій власний серіал – підтримайте мене своїм голосом. Просто перейдіть за посиланням та натисніть "проголосувати". Буду дуже вдячний!", – зазначає юний мукачівець. Хлопчина відомий у Інстаграмі як Тяпа. Його відео збирають по кілька тисяч переглядів.

Проголосувати за Павла Ви можете перейшовши за посиланням тут.