Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Знайдено п’ятьох зниклих дітей: один подорожував, троє дівчат вирішили погуляти, ще один – пішов з дому

Знайдено п’ятьох зниклих дітей: один подорожував, троє дівчат вирішили погуляти, ще один – пішов з дому

Працівники сектору кримінальної поліції, разом із спеціалістами сектору ювенальної превенції, встановили місцезнаходження п’ятьох неповнолітніх, один із яких – киянин. Зараз діти вдома, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 6 серпня, на території вокзалу в Рахові правоохоронці розшукали 13-літнього киянина. Про зникнення хлопчика його рідні заявили 5 серпня. Орієнтування на пошуки зниклого розіслали  в усі управління Національної поліції України. У результаті спільної роботи, школяра розшукали правоохоронці Закарпаття та Київщини. За словами 13-річного киянина, він вирішив піти з дому, аби  подорожувати країною.

Того ж дня спеціалісти сектору ювенальної превенції та сектору кримінальної поліції розшукали трьох неповнолітніх мешканок села Порошково, що на Перечинщині. Про те, що дівчата пішли з дому і не повернулися, в поліцію заявила їхня тітка. 12-ти, 14-ти та 15-річна школярки пішли на прогулянку, проте додому не повернулися. На пошуки дівчат було орієнтовано наряди поліції всієї області.  За кілька годин дівчат знайшли на автовокзалі Ужгорода. 

На території автовокзалу в той же час вдалося знайти  зниклого 15-річного ужгородця. Про те, що хлопець пішов з дому, його рідні заявили за кілька годин до того. 

Наразі поліцейські ювенальної превенції працюють з неповнолітніми втікачами та їх родинами, аби з’ясувати причини втечі та попередити подібні вчинки в подальшому. Крім того, вирішується питання про притягнення до відповідальності батьків зниклих неповнолітніх мешканок села Порошково відповідно до статті 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).