Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як УжНУ День народження святкував

19 жовтня Ужгородський національний університет святкував 73 річницю від дня свого заснування. Привітати університет приїхало чимало колег, друзів з українських та закордонних вишів, зокрема із США, Чехії, Словаччини, Угорщини, Румунії.

У рамках святкування відбулося Урочисте засідання Вченої ради університету, – зазначили в Інформаційно-видавничому центрі УжНУ. Відкриваючи його ректор Володимир Смоланка наголосив: «Є чудовий вислів Оскара Уальда: «Ніщо так не допомагає  творити майбутнє як смілива мрія. Мало хто 5 років тому міг подумати, що ми будемо в числі кращих університетів України. А зараз так є. Хочу побажати всім працівникам університету, здоров’я, креативності, цілеспрямованості та радості. З Днем народження УжНУ!»

Читайте також:  Відбулося засідання Наглядової ради УжНУ

На засіданні були присутні народний депутат України Роберт Горват, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак,  Генеральний Консул Словацької Республіки в Ужгороді пан Мірослав Мойжіта, перший заступник Генерального консула Угорщини в Ужгороді пан Ласло Куті, представники державної влади та місцевого самоврядування, бізнесу, освітньої та культурної сфери.

Нагадаємо, нещодавно студент УжНУ створив дещо унікальне.