Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У сім’ї нардепа Віктора Балоги знову весілля

Сьогодні, 24 листопада, у родині народного депутата України Віктора Балоги неабияке свято. Він віддає заміж єдину доньку – Софію.

Родина Балог всиновила дівчинку багато років тому. Зараз дівчині 19 і сьогодні вона виходить заміж. Обранцем завидної нареченої став 22-річний Георгій Бисага.

Свої стосунки пара узаконила у четвер, 22 листопада, у Мукачівському РАЦІСі. Однак відгуляти весілля вирішили сьогодні, в останню суботу листопада.

Як розповів Віктор Балога в одному зі своїх інтерв’ю, він забрав Софію із дитбудинку у 1999 році, бо дружина не хотіла більше народжувати. Нагадаємо, що в нардепа на той час уже було двоє дітей – сини Павло та Андрій.

"Ми на сімейній раді зібралися і приймали рішення – у нас буде хлопчик чи дівчинка? Дружина казала, що хлопчик, але вже були два сини, тому взяли дівчинку". У вересні 2017 року Софія Балога почала жити самостійно. Їй зняли квартиру.

Нардеп зазначив, що його єдина донька не хотіла йти вчитися. Тому пішла працювати перукарем. "Ми щасливі, тому що ми живемо в гармонії. Це найбільше багатство. І небідно. Діти працюють. Все нормально", – розповідав Віктор Балога.

Наразі інформації про те, де пройде святкування весілля – нема. Ймовірно, у сімейному ресторані "Eventum Hall", який, як кажуть мукачівці, збудували спеціально для весілля старшого сина Віктора Балоги – Андрія та Едіти Гелетей.

Зазначимо, що на весіллі Андрія Балоги та Едіти Гелетей гостей розважали ТІК та Скрябін. Які ж зіркові гості виступатимуть на весіллі єдиної доньки Віктора Балоги – поки загадка.

Фото – з профілю Софії Балоги в мережі Інстаграм.