Олександру Ледиді показали як на Мукачівщині ковбаси роблять (ФОТО)
У середу, 6 лютого, керівник краю Олександр Ледида оглянув виробничий процес на фермерському господарстві «Світ м’яса».
Виробничі цехи фермерського господарства «Світ м’яса», що поблизу села Жуково у Мукачівському районі, побудували у 2011 році. З того часу на сучасному обладнанні за європейськими стандартами тут виготовляють найрізноманітнішу м’ясну продукцію.
Як розповів директор підприємства Віталій Калинич, сьогодні в асортименті виробництва – понад 80 найменувань. Реалізовують продукцію через мережу фірмових магазинів та торгових точок – у всіх найбільших містах краю краяни можуть придбати якісну та свіжу ковбасу, балик, бастурму та інші м’ясні вироби.
- Сьогодні наша мета – збільшити обсяг товару, який ми реалізовуємо в області. Працюємо над тим, щоб розширити мережу магазинів, тим самим, задовольнивши потреби наших клієнтів, - поділився планами на майбутнє Віталій Калинич.
Олександр Ледида оглянув усі етапи виробництва на підприємстві: від обробки сировини до пакування вже готових продуктів.
- Близько 50% м’ясної продукції, що споживають закарпатці, завозять з інших областей. Щоб у краї працювали подібні підприємства, потрібна, в першу чергу, якісна сировина. В області наразі діє Програма розвитку та підтримки тваринництва та птахівництва, а також низка інших програм для розвитку агропромислового комплексу, - розповів очільник краю.
Прес-центр ОДА