Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Канадська скрипалька та українська піаністка подарують мукачівцям концерт до Дня святого Валентина

Канадська скрипалька та українська піаністка подарують мукачівцям концерт до Дня святого Валентина

У п'ятницю, 8 лютого, о 17.30 у міському Будинку культури відбудеться концерт дуету Les AMIS. Канадська скрипалька Линн Куо та українська піаністка Mаріанна Гумецька порадують мукачівців музикою...

У п'ятницю, 8 лютого, о 17.30 у міському Будинку культури відбудеться концерт дуету Les AMIS. Канадська скрипалька Линн Куо та українська піаністка Mаріанна Гумецька порадують мукачівців музикою найвищого гатунку. В програмі концерту твори для скрипки та фортепіано:

Сезар Франк. Соната Ля-мажор

Ніно Рота. Імпровізо в ре-мінорі

Астор П’яццола. Мілонга «en re»

Джордж Гершвін – Ігор Фролов. Концертна фантазія «Поргі і Бесс»

З питань замовлення квитків: +380506945897 (Вікторія), ціна 20 – 50 грн.

Довідка.

Канадська скрипалька Линн Куо виступає з провідними оркестрами своєї країни. Обіймаючи посаду концертмейстера Оркестру Національного балету Канади, регулярно співпрацює з Канадською Оперою, симфонічним оркестром м.Торонто, оркестром Національного центру мистецтв Канади.

Виступала як солістка та артистка камерного ансамблю в Канаді, Сполучених Штатах Америки, Уельсі, Австрії, Угорщині, Румунії та Україні. Концертувала як запрошена солістка з оркестром «Brandon Chamber Players», ансамблем ударних «Nexus», з відомим Циганським оркестром з Угорщини «Rajkó Band».

Канадська скрипалька виступає разом українською піаністкою Маріанною Гумецькою в Дуеті Les AMIS, презентуючи різноманітні концертні програми як в Канаді так і в Європі від 2006 року.

Піаністка Маріанна Гумецька народилася у місті Львові. Отримала диплом з відзнакою Московської консерваторії (клас Віри Горностаєвої), Артистичний Диплом Школи Глена Гульда Королівської консерваторії в Торонто (клас Джона Перрі).

Переможець премії “Galaxie” (Канадська національна телерадіокомпанія), володарка титулу «кращий молодий музикант року» в жанрі класичної музики в Канаді, лауреат багатьох міжнародних конкурсів.

Серед престижних залів світу, у яких грала піаністка: Колонний зал Національної філармонії України, Великий зал Московської консерваторії, Steinway Hall та церква St. Martin-in-the-Field в Лондоні, Маріїнський театр у Санкт-Петербурзі та інші.

Запропонована концертна програма присвячена темі кохання і є чудовою пропозицією на час святкування Дня святого Валентина. Успішне виконання програми в Канаді викликало велике зацікавлення у публіки та посприяло тому, що Дует Les AMIS виграв канадський грант FAСTOR на запис компакт-диску з програмою «LOVE» у Студії Глена Гульда в Торонто. Репертуар складається з творів Сезара Франка, Ніно Рота, Астора П’яццоли та захоплюючої для публіки Концертної фантазії «Поргі і Бесс» Джорджа Гершвіна в обробці Ігоря Фролова.