Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вранці у мікроавтобусі виявили двох нелегалів

Двох людей, які намагались виїхати з України за чужими паспортними документами, виявили сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону. Інформацію про можливу спробу незаконного перетину кордону військовослужбовці завчасно отримали від оперативних співробітників Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

У пункті пропуску "Лужанка", в ході оформлення транспортного засобу "Мерседес Віто" під керуванням 32-річного українця, прикордонники виявили, що пасажири авто, яких було двоє, для перевірки документів надали чужі паспорти громадян України.

У ході проведення подальших фільтраційних заходів з’ясувалось, що незаконно перетнути українсько-угорський кордон, скориставшись чужими паспортами, вирішили  громадяни Іраку – 32-річна жінка та 19-річний чоловік.

Читайте також:
Як прикордонники нелегала наздоганяли

Іноземці мали при собі паспорти громадян Іраку, наразі на них складено протоколи про адмінправопорушення передбачене ч.1 ст. 204-1КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" та доставлено до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Подальшу долю іноземців та оцінку їх діям  визначатиме суд.

Про виявлення в діях водія авто, яким прямували іноземці, ознак злочину передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

Нагадаємо, нещодавно у мікроавтобусі виявили 9 нелегалів.