Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві вчора відбувся святковий концерт

Святковим концертом привітали мукачівців з нагоди відзначення Дня Конституції України творчі колективи, поети та співаки міста. Лірично-патріотичні пісні звучали у виконанні хору "Відгомін" громадських об’єднань "Союз Українок" та "Просвіта" (керівник Наталія Добра).

Поетично-патріотичне слово звучало від літературного об’єднання "Рівне слово" (голова Тетяна Рибар). Про любов до рідної землі у своїх віршах ділились Михайло Шушкевич, Валентина Попелюшка, Тетяна Рибар та Імма Микуліна.

Читайте також:
Знаний мукачівець відзначатиме ювілей: святкуватимуть усім містом

Талановита молодь також порадувала танцями та піснями: хореографічний колектив центру культури і відпочинку "Паланок" подарував яскраву хореографічну постановку. Юні вихованці Мукачівської дитячої школи мистецтв ім.С.Мартона – учасники ансамблю "Срібний дзвіночок" (керівник Інна Небесна) до глибини душі вразили виконанням українських пісень.

Виступили також талановиті мукачівські виконавці: Ада Гірб, Мирослава Вербищук, Габріела Пашко, Вікторія Купинець, Віталій Горват, Юлія Копач та вихованки зразкової естрадної студії міського Будинку культури.