Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жахлива трагедія: внучка померла на очах у дідуся

На Закарпатті під вартою два місяці перебуватиме адвоката, який п’яним насмерть збив 11-річну Олександру Богаті у селі Мала Добронь 5 липня. Як розповіли журналістам у сільраді Малої Доброні Ужгородського району, трагедія трапилася, коли дівчинка гралася поруч із будинком.

"У цей час із дороги злетів автомобіль "Mitsubishi Outlander", який збив дитину, зніс дерево і врізався в огорожу. Все це відбулося на очах дідуся, який в цей час перебував біля воріт. Він бачив, як помирала внучка і зараз перебуває у шоковому стані. Ми тут всі у шоці", — розповіли у сільраді.

Багато жителів села знали і любили дівчинку, кажуть, що вона була весела і добра. Мама Еріка та її півторарічний синок більше ніколи не побачать Сашу...

Читайте також:
На Ужгородщині маленька дівчина загинула під колесами авто

За даними "Закарпаття онлайн", за кермом позашляховика перебував 35-річний адвокат Микола Кемінь — житель села Червоне. Чоловік також обіймає посаду юристконсультанта у Сюртівській сільраді. Відповідно до декларації, у Кеміня є дружина і двоє дітей.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього рух, що призвело до загибелі). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За даними прокуратури Закарпатської області, на момент трагедії водій перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Наразі чоловік затриманий. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.