Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

21-річний хлопець залишився без дачі

Упродовж доби закарпатські рятувальники тричі ліквідовували пожежі на території приватних обійсть. Один раз горіло у Сваляві, а дві пожежі виникли на Рахівщині. Так, 2 вересня о 14:37 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про пожежу в приміщенні літньої кухні мансардного типу на вул. Бистрянській, що у Сваляві.

Про пожежу сповістили господарі, коли помітили на даху надвірної споруди полум’я. О 15:40 пожежу локалізували, а повністю ліквідували о 16:15. Вогнем знищено крівлю споруди на площі 35 кв. м та 28 кв. м перекриття, а також частину наявного там домашнього майна. Проте пожежі не дозволи перекинутися на поруч розташований житловий будинок та знищити його.

Читайте також:
Пожежа в ТЦ в Ужгороді: у закладі було чимало порушень вимог протипожежної безпеки

А вже  о дев’ятій вечора в с. Видричка Рахівського району загорівся дачний будинок 21-річного власника. О 21:48 пожежу площею 24 кв. м локалізували, а о 22:35 повністю ліквідували. На жаль, врятувати від знищення вогнем дерев’яну споруду не вдалося.

Цього ж дня о 13:15 горіло і на вул. Кутузова, що в с. Верхнє Водяне. Осередком загорання став навіс із сіном. Спільними зусиллями професіоналів Служби порятунку та вогнеборців місцевої пожежної команди даного населеного пункту о 14:00 пожежу було локалізовано, а ліквідація тривала ще трохи більше години. Вогонь знищив крівлю навісу та 5 тон сіна.

У всіх трьох випадках на пожежах ніхто з людей не постраждав. Причини виникнення та інші деталі подій з’ясовують компетентні служби. Загалом на пожежах працював 21 вогнеборець та сім одиниць техніки.