Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День відкритих дверей сьогодні відбувся в УжНУ

День відкритих дверей проходив в Ужгородському національному університеті. Захід уже став традиційним, його мета – інформувати старшокласників, які обирають майбутню професію, про можливості навчання у виші.

На урочистій зустрічі в ректораті привітали одинадцятикласників ужгородських шкіл. Насамперед із вітальним словом виступив Володимир Смоланка, ректор УжНУ, він запросив молодь ознайомитися з пропозиціями університету для абітурієнтів, також згадав про роботу Літнього університету. Серед переваг навчання саме в цьому виші назвав, зокрема, зв’язки із закордонними ВНЗ, можливість проходження там практики, широкий спектр застосування фахових навичок у майбутній професії.

Читайте також:
19 студентів УжНУ стажувалися в Ужгородській міськраді

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв розповів про співпрацю міської ради з Ужгородським національним університетом, наголосив на фаховості колективу вишу, професіоналізмі викладацького складу, підготовці фахівців у різних галузях, побажав майбутнім студентам добре вчитися та знайти гідну роботу в нашій країні, а всій команді вишу – наснаги.

Проректор УжНУ Ігор Король ознайомив з історією навчального закладу, особливостями навчання на факультетах, яких тут два десятки. Додав, що на сьогодні в УжНУ навчається близько 15 тисяч студентів, з яких понад 1700 – іноземці.

Школярам показали ролик про університет, також нині молодь може завітати на факультет, який зацікавив, поспілкуватися зі студентами та викладачами, і, за словами організаторів, знайти орієнтири для вибору майбутньої професії.