Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентували відео на пісню "Весь світ"

Сьогодні, 21 листопада, гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентували нову відеороботу на ніжну і зворушливу пісню "Весь світ", що була написана Сергієм Танчинцем у співавторстві з генеральним продюсером гурту Олегом Ходачуком. Зйомки відео проходили у Львові – на студії звукозапису Jenny Records та у Львівському театрі опери та балету. У кадрах відео "Весь світ", разом з БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, з’являється 33 музиканти – запрошені виконавці грають на скрипках, віолончелях та інших струнних.

Читайте також:
Гурт "Без обмежень" презентував кліп на пісню "Мільярди"

Це третій кліп на матеріал з альбому "Мільярди", що вийшов влітку цього року – раніше були презентовані відеороботи "Зорі запалали" та "Мільярди". Своєю ніжністю та чуттєвістю вона посідає собливе місце в новому альбомі "Мільярди".  Сергій так розповідає про цю пісню:

Вона про любов, як і всі пісні гурту. Про сильні почуття і емоційний надрив. Про кохання, заради якого ми можемо кинути все до ніг рідної людини. Це почуття переживаєш лише раз в житті і саме про нього співає гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. 

На підтримку нового альбому гурт здійснить масштабний тур Україною та поза її межами. У графіку – більше 120 міст. Фіналом цієї великої подорожі стануть чотири стадіонних виступи: у Львові, Івано-Франківську, Одесі та Києві на НСК "Олімпійський" 24 серпня 2020 року, у День Незалежності.

Нагадаємо, що раніше гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував відео до пісні "Колискова".