Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В автомайстерні загорілась машина

12 лютого у легковому автомобілі «Mercedes – Benz 180» 1998 року випуску , який на момент виникнення пожежі знаходився в приватній автомайстерні 29-річного мешканця села Пийтерфолво, сталося займання.

Дим, що виходив крізь щілини дверей гаража, господарі помітили не одразу, але не розгубилися і одразу ж повідомили чергового водія місцевої пожежної команди с. Пийтерфолво про пожежу, якому знадобилось кілька хвилин, щоб прибути до місця виклику. Одночасно сільський вогнеборець о 11:10 по телефону 101 повідомив Службу порятунку про здійснення виїзду на гасіння пожежі.

Читайте також:
Винагорода у розмірі 5 тисяч доларів: у Мукачеві розшукують палія

Черговим диспетчером після отримання повідомлення про пожежу, до місця пожежі одразу ж направлено відділення чергового караулу пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та державного пожежно-рятувального поста с. Вилок. Однак приступити до гасіння пожежі бійцям ДСНС так і не довелося, бо пожежний місцевої пожежної команди о 11:30 ліквідував загорання до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, та не дав поширитися вогню на будівлю авто майстерні.

Травм та жертв на пожежі вдалося уникнути. У результаті пожежі вогонь пошкодив моторний відсік іномарки та закіптявив поруч стоячі легковий автомобіль та два мотоцикли. Причина пожежі та збитки встановлюються.