Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві, поки власники спали, злочинці обікрали будинок та вкрали елітний автомобіль

У Мукачеві, поки власники спали, злочинці обікрали будинок та вкрали елітний автомобіль

В ніч з 6-го на 7 травня, невідомі особи вчинили цинічний злочин – шляхом пошкодження замка на вхідних дверях, незаконно проникли до помешкання 41-річного мукачівця. Злочинці добре знали, що в будинку перебувають господарі, тому можна припустити, що вони були готові і до вчинення більш тяжкого злочину, але їм пощастило і господарі не прокинулися. З будинку крадії забрали готівку в іноземній валюті, дороговартісний годинник та ключі від елітного автомобіля марки «Mercedes GLS». Сівши за кермо даного авто, з місця події особи зникли, а згодом власник повідомив про злочин до поліції. Крім того, з метою знищення слідів злочину, викрадачі забрали з будинку сервер з відеозаписами камер спостереження.

Читайте також:
Збройне пограбування у селі: затримано одного із нападників на валютника

За лічені години працівники поліції встановили місце знаходження викраденого авто. Злочинці сховали транспортний засіб у полі між населеними пунктами Кучава та Ділок Мукачівського району.

Працівники управління карного розшуку та слідчого управління, спільно з працівниками Мукачівського відділу поліції встановили причетних до злочину осіб. Йдеться про мукачівця та свалявчанина. 40-річного мукачівця вже затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Відносно іншого – оперативники вживають заходи щодо його затримання.

Також, за місцем проживання фігурантів справи, працівники поліції провели ряд обшуків з метою збору доказів їх причетності до злочину.

Слідчі інкримінують фігурантам незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку, поєднану з проникненням у житло, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.