Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві всю ніч шукали 2-річну дитину, яка зникла

Впродовж всієї ночі особовий склад поліції Мукачева, спільно з нацгвардійцями, працівниками ювенальної превенції та кінологами, обстежували місцеву територію у пошуках зниклого хлопчика. Про відсутність вдома 2-річного сина  29-річна мукачівка повідомила працівників поліції  близько 23 год.

На пошуки дитини одразу ж були орієнтовані 35 поліцейських особового складу Мукачівського відділку поліції, 15 службовців Нацгвардії, інспектори ювенальної превенції, оперативно-розшукова група та кінологи. Впродовж ночі правоохоронці ретельно обстежували прилеглі території, опитували сусідів, родичів та можливих очевидців напрямку руху хлопчика.

Читайте також:
Загинула дитина: мати дівчинки розповіла про трагедію

В результаті плідної роботи, дитину знайшли. Виявилося, що хлопчик заснув у одній з кімнат закинутого будинку дачного сектору, що розташований приблизно за кілометр від дому. Як він туди потрапив – невідомо.

Наразі хлопчика обстежують медики. За попередньою інформацією, його  здоров’ю та життю нічого не загрожує. За неналежний догляд за дитиною на матір хлопчика складено адміністративний протокол.