Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вранці у двох містах горіли автомобілі

Сьогодні вранці мукачівські та ужгородські рятувальники виїжджали для гасіння пожеж у транспортних засобах. Так, о 08:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання автомобіля Chevrolet Aveo. Подія трапилася на вул. Трояна в Мукачеві.

Подружжя власників машини саме виїхали з подвір’я, коли побачили дим з-під капота. Вони одразу ж почали використовувати вогнегасник для гасіння вогню. Справу продовжили два відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. Їм знадобилися лічені хвилини, щоб впоратися з пожежею: вже о 08:46 її локалізували та о 08:48 ліквідували. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік та проводку транспортного засобу.

Читайте також:
Пожежа у Мукачеві: сусіди винесли із квартири непритомного чоловіка

І менш ніж за годину після першого, о 09:31, надійшов другий виклик. Цього разу загорівся мікроавтобус Ford Transit, припаркований біля п’ятиповерхівки на вул. Гагаріна в обласному центрі. Мешканці будинку помітили пожежу, подзвонили за номером 101 та за допомогою відер із водою намагалися збити полум’я.

Два відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини о 09:45 локалізували загорання та через 5 хвилин, о 09:50 остаточно ліквідували пожежу. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік автомобіля. В обох випадках причину виникнення пожежі та суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.