Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Арсен Аваков йде з посади глави МВС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільняється з посади. "Відповідно до частини першої статті 18 Закону України "Про Кабінет Міністрів України" подав заяву про відставку з посади Міністра внутрішніх справ. Дякую команді МВС за роки спільної праці.  Дякую кожному офіцеру, рядовому і службовцю. Маю честь!", – зазначив Арсен Аваков.

Джерела у "Слузі народу" називають двох кандидатів на посаду міністра внутрішніх справ: це нардепи монобільшості Олександр Бакумов та голова комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський.

Раніше також обговорювали можливе призначення главою МВС секретаря РНБО Олексія Данілова, однак ОПУ від цієї ідеї відмовився.

Читайте також:
Президент Зеленський ініціював позачергове засідання Верховної Ради

Джерела в Кабміні повідомляють, що міністр юстиції Денис Малюська зараз в Офісі президента, де його проситимуть написати заяву на звільнення. Те ж чекає на міністра оборони Андрія Тарана і, ймовірно, міністра культури Олександра Ткаченка.

Зазначається, що після цього президент Володимир Зеленський поїде на засідання фракції, щоб просити нардепів підтримати голосуваннями відставки.