Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Геннадій Москаль повертається на Закарпаття

Президент Петро Порошенко провів зустріч з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем.

Геннадій Москаль повідомив Главі держави, що по завершенні відпустки має намір повернутися до роботи на посаді. «З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи», – сказав голова ОДА.

Президент дав позитивну оцінку роботі Г.Москаля на посаді. «У цілому я задоволений тими тенденціями і змінами, які зараз ми спостерігаємо на Закарпатті», – сказав він, відзначивши ситуацію на митниці, боротьбу з контрабандою тютюнових виробів, наркотичних засобів, – повідомляє прес-служба Президента.

«Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з’явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення ладу», – констатував Петро Порошенко.

Говорячи про підсумки місцевих виборів, Глава держави звернув увагу на необхідність формування демократичної коаліції. «Треба забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Цілком покладаюся на вас, ви маєте повну довіру Президента», – сказав Петро Порошенко.

Голова ОДА подякував Президенту за високу оцінку праці всієї облдержадміністрації і запевнив у подальшій роботі задля поліпшення ситуації у краї. «Незважаючи на ту складну ситуацію, яка є з дорогами і підготовкою до зими, – ми з цією ситуацією впораємося. Завдяки вашій підтримці, Закарпаття буде рухатися вперед», – сказав Г.Москаль.

Він також поінформував Главу держави про ситуацію в області. За його словами, за час його роботи було відновлено вертикаль влади, припинено контрабанду цигарок, спирту. Крім того, зазначив голова ОДА, триває боротьба із незаконною вирубкою лісу. «Це вже люди відчувають», – наголосив голова ОДА.

Окрему увагу Геннадій Москаль зверну на питання припинення роботи підпільних нафтопереробних підприємств, які постачали фальсифікований бензин на всю Україну.