Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Іван Чубирко прокоментував свій результат на довиборах до Закарпатської облради

Іван Чубирко прокоментував свій результат на довиборах до Закарпатської облради

Іван Чубирко звернувся з подякою до мукачівців, які віддали свої голоси за нього. Шановні мукачівці! Хочу щиро подякувати всім, хто 3 березня 2013 року...

Іван Чубирко звернувся з подякою до мукачівців, які віддали свої голоси за нього.

Шановні мукачівці!

Хочу щиро подякувати всім, хто 3 березня 2013 року прийшов на виборчі дільниці і взяв участь у голосуванні на проміжних виборах до Закарпатської обласної ради.

Особливо дякую кожному з тих понад 4 тисяч мукачівців, які віддали свої голоси за мене. Ви проявили справжню громадянську позицію і не піддалися на погрози, залякування, не продали свої голоси.

Вибори у Мукачеві довели: ПАРТІЯ РЕГІОНІВ готова і до нових випробувань, і до нових звершень. Така підтримка , яку продемонстрували на вчорашніх виборах мукачівці, свідчить про високий ступінь довіри до партії та її представників у місті.

Ми не програли ці вибори! Ми ще раз підтвердили, що не все продається і купується. Майже половина мукачівців, які взяли участь у голосуванні, сказали своє категоричне «ні» Балогам, які 15 років всією родиною керують у Мукачеві. І це вони вчора зазнали поразки, бо голосування показало, що вони втратили найголовніше – Вашу довіру, шановні мукачівці.

Хочу подякувати членам своєї команди, які разом зі мною пройшли шлях підготовки та участі у виборах. Та велика кількість відданих за мене голосів – це також результат їхньої роботи. Незважаючи на те, що ми наразі не отримали бажаного результату, запевняю – я і надалі працюватиму над тим, щоб виконати все, що обіцяв. Сподіваюся на Вашу подальшу підтримку, шановні виборці!

З повагою, Іван Чубирко