Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль натякнув про причетність Балоги до "уявного" отруєння Ющенка

Голова Закарпатської ОДА знову порушив тему корупції у вищих ешелонах влади. Також Геннадій Москаль розповів про організацію уявного отруєння кандидата в Президенти Ющенка з метою підняття його рейтингу.

Голова Закарпатської ОДА знову порушив тему корупції у вищих ешелонах влади. Так, за його словами, Національне антикорупційне бюро має дати оцінку діям Глави Секретаріату Президента у 2006-2009 роках Віктора Балоги у період перебування на посаді Глави держави Віктора Ющенка.

–  Про те, що Ющенко під час президентських виборів 2010 року по корупційних схемах передав владу Януковичу, особисто я (як і багато інших політиків) публічно заявляв неодноразово, – зазначає Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті, коментуючи обіцянку нардепа Віктора Балоги звернутися в Національне антикорупційне бюро України для розслідування фактів корупції періоду президентства Ющенка. – А матеріали про корупцію та шахрайство з будівництвом дитячої «Лікарні майбутнього» передав у Генпрокуратуру. Тому, якщо пан нардеп дійсно звернеться в НАБУ по цих епізодах, то хай заодно розповість і про інші з періоду своєї діяльності в Секретаріаті Президента Ющенка. А саме: як Ющенко, Балога та його заступник по секретаріату Пукшин організували порушення кримінальної справи проти теперішнього генпрокурора Луценка за начебто незаконні нагородження вогнепальною зброєю, авіаперельоти та конфлікт із Черновецьким у Секретаріаті Президента в січні 2008 року.

Про організацію уявного отруєння кандидата в Президенти Ющенка з метою підняття його рейтингу (до речі, в цю аферу Балога залучив лікаря Корбана, котрий тривалий час працював на Закарпатті). Про політичне переслідування нардепа Жванії, котрого звинуватили в отруєнні, щоб процесуально закріпити факт, якого насправді не було. Про створення й фінансування спецгрупи в Генпрокуратурі на чолі з пані Климович, котра на замовлення Секретаріату Президента пресувала всіх неугодних Ющенку. Нехай НАБУ дасть юридичну оцінку цим злочинам, які відкрито здійснювалися першими особами країни й наближеними до них клерками. Якщо ж цих епізодів виявиться замало, я особисто можу надати в НАБУ набагато більше матеріалів.