Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Бушко вважає, що Віктор Балога зніме свою кандидатуру

Один із лідерів закарпатських регіоналів, кандидат до парламенту від 73-го «виноградівського» округу Іван Бушко припускає, що Віктор Балога повернеться на роботу до уряду. Про це він заявив у...

Один із лідерів закарпатських регіоналів, кандидат до парламенту від 73-го «виноградівського» округу Іван Бушко припускає, що Віктор Балога повернеться на роботу до уряду.

Про це він заявив у коментарі виданню РІО.

«Я думаю, він зніме свою кандидатуру і повернеться на роботу в міністерство. Таке в мене передчуття. Та й виходу в нього немає», – зазначив Бушко.

Як відомо, Віктор Балога, будучи міністром МНС, взяв відпустку і виставив свою кандидатуру на 69-му, «мукачівському» окрузі.

Також Іван Бушко припускає, що прихильники Єдиного Центру на виборах-2012 голосуватимуть за партійний список Партії регіонів.

«А може бути інакше? Чинний міністр буде закликати голосувати проти партії влади? Я вважаю так: якщо ти не погоджуєшся з політикою чинного президента, якщо в тебе інше бачення розвитку країни — заяви про це прямо і йди в опозицію. Май повагу до себе і не дури оточуючих. А намагатися всидіти одразу на двох стільцях — «я ніби ваш, але при цьому сам по собі» — позиція боягуза, чим би вона не була вмотивована. Тому я повторюся: голосувати, на мою думку, будуть за Партію регіонів» – резюмував Бушко.

Інф. Бюро «Аналітик-Контент»