Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нестор Шуфрич показав жінку, якій купив нерухомості на мільйони доларів

Опозиціонер Нестор Шуфрич став єдиним депутатом, хто вніс у свою декларацію жінку, з якою не одружився. Шість років він приховував молодшу за себе на 19 років харків’янку Катерину Майкову, яка стала власницею двох елітних квартир у центрі Києва вартістю в мільйон доларів.

Цивільну дружину нардеп-закарпатець "розсекретив" ексклюзивно для журналістів "1+1". "Я ніколи, ніколи не коментую своє приватне життя. Я зроблю для вас виняток, розуміючи, що ви це питання вивчаєте", – пояснив він.

Тримання стосунків у таємниці Шуфрич пояснює бажанням захистити кохану від політичних спекуляцій. І не наважився б на розголос, якби не вимоги е-декларацій. "Я прийняв для себе однозначне рішення, що все задекларую так, як це є в житті", – заявив політик.

Депутат розповів, що зустрів Катерину під час робочого візиту в Харків, де вона працювала тележурналістом. Спілкування заклало фундамент подальших стосунків, завдяки яким жінка тепер має задекларовані півсотні ювелірних прикрас, шуби, годинники, сумки, колекцію ваз, заощаджених 87 тисяч доларів, елітну землю в селищі Козин під Києвом та іншу нерухомість на кілька мільйонів доларів. Більше – у сюжеті ТСН.