Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Народний Фронт" Закарпаття поспілкувався з громадянами напередодні передвиборчої кампанії

"Народний Фронт" Закарпаття поспілкувався з громадянами напередодні передвиборчої кампанії

Протягом місяця на Закарпатті проходила інформаційно-роз’яснювальна кампанія серед населення, яку організувала обласна організація партії "Народний Фронт". Майже в усіх районах були розташовані намети, в яких представники політичної сили А. Яценюка спілкувалися з громадянами, розповідали про свою діяльність, дізнавалися про місцеві проблеми та про те, як ставляться люди до майбутніх виборів.

"Це своєрідний зріз суспільних настроїв та спроба самостійно з’ясувати ставлення населення до діяльності нинішньої влади, політичних уподобань напередодні президентських і парламентських виборів", – кажуть у "Народному Фронті".

У цілому кампанією партійці задоволені. Вона пройшла спокійно, без особливих надзвичайних ситуацій та в рамках чинного законодавства. Щоправда, не обійшлося і без бруду. Зокрема на Ужгородщині невідомі облили фарбою кілька білбордів різних політичних сил, у тому числі, "Народного Фронту", чому повинні дати оцінку правоохоронні органи.   

На думку організаторів, таке живе спілкування – найкраща можливість почути правдиві думки людей щодо питань, які їх цікавлять.

Читайте також:
"Арсеній Яценюк зекономив Україні майже 47 мільярдів доларів", – Валерій Лунченко

Згідно з соціологічним аналізом, міське населення більш активно спостерігає за політичними процесами в Києві. Натомість людей у віддалених населених пунктах більше хвилюють місцеві соціальні проблеми, з якими їх доводиться стикатися щодня.

Незважаючи на високі тарифи за комунальні послуги та об’єктивно нарікаючи на них, у той же час, закарпатці з розумінням ставляться до внутрішньо- і зовнішньо-економічних умов, у яких сьогодні перебуває Україна. Позитивно оцінюють дії колишнього прем’єр-міністра А. Яценюка, який свого часу врятував країну від дефолту, заклав основи створення сильної української армії та реформ найважливіших галузей народного господарства. Розуміються громадяни і на перипетіях у Верховній Раді – гідно оцінюють роботу фракції "Народний Фронт" та закликають не допустити реваншу "регіоналів".

Зі слів партійців, які брали участь у кампанії, закарпатці готові підтримати того кандидата, на рахунку якого реальні справи а не голослівні обіцянки. "Вони бачать і розуміють, хто і що робить для регіону чи країни та готові мати справу з "порядними" політиками, – підсумували в "Народному Фронті".