Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Це як говорити до стіни", – Уляна Супрун висловилася про Геннадія Москаля

Сьогодні на Закарпаття приїхала в. о. міністра охорони здоров‘я України Уляни Супрун. Чиновниця відвідала Ужгород і Мукачево. Під час брифінгу у місті над Латорицею журналіст інтернет-видання "PMG.ua" нагадав про конфлікт Геннадія Москаля та Уляни Супрун, який минулого року обговорювала вся країна.

Нагадаємо, тоді очільник Закарпатської ОДА різко висловився, коментуючи заяву Супрун. "Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь".

Читайте також:
Геннадій Москаль заявив, що вибачення першою має попросити Уляна Супрун, а не він

Уляна Супрун у свою чергу розповіла, чи вибачився перед нею Геннадій Москаль. "Щодо того, що відбулося з головою Закарпатської ОДА. Я не чула вибачень. Я думаю, що з людиною, яка так поводиться, нема чого спілкуватися. Бо це як говорити до стіни, – зазначила чиновниця. – Замість того, ми спілкуємося з Департаментом охорони здоров‘я Закарпатської ОДА. Це люди, які хочуть побачити зміни".