Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Едгар Токар зробив гучну заяву

ЦВК оприлюднила результати виборів по одномандатному виборчому окрузі №69 із центром у Мукачеві. Опрацьовано 100% протоколів. Згідно з ними, перемогу здобув Віктор Балога. За нього віддали свої голоси 35,81% виборців. Він здобув 21 265 голосів.

Едгару Токарю, який йшов на вибори від партії "Слуга народу", для перемоги не вистачило зовсім трохи. Він отримав 20 467 голосів. Це 34,47%. Після оприлюдення результатів Едгар Токар вернувся до виборців. Публікуємо оригінальний авторський текст.

Читайте також:
Віктор Балога переміг Едгара Токара із незначним відривом

"Знаю, що ЦВК оприлюднили вже результати, згідно яких основний конкурент має перевагу у 798 голосів. Так, це інформація, згідно поданих протоколів ДВК, але ми не згідні з результатами підрахунку, оскільки наші спостерігачі зафіксували більше 30 порушень на ДВК у день виборів, по двох із них тривають кримінальні провадження.

Я хочу, щоб Ви знали, що я не опустив рук – ми вже перемогли. Сфальшовані результати на кількох дільницях ми будемо оскаржувати у суді. Це не моя забаганка, це - мій обовязок перед Вами.

Більше 20 тисяч виборців захотіли, щоб я представляв їх інтереси в парламенті і я не можу їх зрадити, я буду відстоювати результати волевиявлення до офіційної перемоги і сподіваюся, що партія "Слуга народу" допоможе мені в цій боротьбі. Ціную Вашу підтримку та робитиму все, щоб нам вдалося відстояти правду. Підкуп та махінації не повинні перемогти здоровий глузд!".