Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителі Мукачева та району мають змогу подавати фінансову звітність через ПЗ "iFin"

Управління статистики у Мукачівському районі повідомляє, що 25 липня завершується термін подання форм фінансової звітності за I півріччя 2014 р. Про це повідомляє начальник управління статистики...

Управління статистики у Мукачівському районі повідомляє, що 25 липня завершується термін подання форм фінансової звітності за I півріччя 2014 р.

Про це повідомляє начальник управління статистики у Мукачівському районі В.В. Кельман.

З огляду на те, що з 2014 року припинена розробка ПЗ "БУЗОК" (у т.ч. і безкоштовної версії) єдиним програмним забезпеченням, що дозволяє у безкоштовному режимі подати форми фінансової звітності залишається ПЗ "iFin". Що необхідно знати респондентам для подання фінансової звітності через ПЗ "iFin":

1. ПЗ "iFin" працює у формі веб-порталу, тобто ПЗ не потрібно встановлювати на ПК. Для подання звіту необхідно відкрити сторінку https://www.ifin.ua/ та один раз зареєструватись (натиснути на посилання "Вход в систему"). Для реєстрації потрібно повідомити вашу адресу електронної пошти (на цю адресу буде надіслано лист від розробника ПЗ, з посиланням на підтвердження реєстрації), придумати пароль із 6 символів та повідомити номер телефона. Після реєстрації на вказаний телефонний номер можуть подзвонити представники розробника з пропозицією придбати програмне забезпечення "iFin". Але респондент з метою ознайомлення може і надалі використовувати безкоштовну версію ПЗ для подання форм фінансової звітності.

2. Існує 2 версії ПЗ "iFin": платна та безкоштовна. У безкоштовній версії відсутня можливість контролю даних перед відправкою. Але у разі правильного заповнення даних (або "пустого" звіту) це ніяк не обмежує подання електронного звіту. При виявленні помилок у показниках - звіт не буде прийнято, але після виправлення помилок звіт можливо подати повторно (кількість повторних відправок не обмежено, завжди останній прийнятий звіт буде вважатись правильним).

3. Для подання фінансової звітності у безкоштовному режимі респондентам необхідно мати: сучасний ПЕОМ з доступом до мережі Інтернет та безкоштовні електронні цифрові підписи (ЕЦП) АЦСК ІДД Міндоходів. Тому існує можливість подання форм фінансової звітності до органів державної статистики без будь-яких додаткових фінансових витрат з боку респондентів.

4. У разі виникнення помилки при поданні звіту (отримання респондентом квитанції №2 з відмовою прийняття звіту "Виявлені помилки: Блок даних. Невірний підпис - сертифікат відсутній у базі сертифікатів") необхідно перезаключити договір через ПЗ "iFin" (пункт меню "Налаштування"- "Реєстрація ЕЦП"-"Перезаключити договір"), а сам електронний звіт відкрити, зберегти та повторно відправити (пункт "Здати в електронному вигляді").

При потребі респонденти можуть отримати консультації з питань подання електронної звітності від працівників управління ІТ ГУС за телефонами 0504322256

Закликаємо респондентів подавати звіти через ПЗ «iFin».