Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Автосалон FIAT на Закарпатті відзначає свою першу річницю

Італійська марка FIAT добре відома закарпатським автомобілістам, адже вона офіційно представлена у нашому краї вже рівно десять років. А цими днями компанія "Захід Авто-М", що є офіційним представником FIAT у Закарпатській області, відзначає ще один ювілей. Адже рівно рік тому, 30 липня 2016 року, відбулося відкриття нового офіційного автосалону FIAT.

І зараз закарпатські автомобілісти мають можливість ознайомитися з оновленим модельним рядом італійської марки, включаючи такі яскраві автомобілі, як легендарний FIAT 500 та абсолютно новий FIAT Tipo.

Крім того, бренд FIAT користується популярністю і у сегменті комерційних авто, адже лінійка FIAT PROFESSIONAL дозволяє підібрати необхідний автомобіль відповідно до потреб та масштабів бізнесу.

FIAT - це стильні, якісні та надійні європейські автомобілі, на яких вже понад 118 років їздить увесь світ.

Сімейство 500, седан, хетчбек та універсал Tipo, комерційні фургони Qubo, Doblo та Ducato - FIAT має що запропонувати навіть найвибагливішому автомобілісту.

Ознайомитись з модельним рядом італійської марки та провести тест-драйв можна в автосалоні компанії "Захід Авто-М" - офіційного дилера FIAT в Закарпатській області.

Будемо раді бачити Вас у нашому автосалоні! Чекаємо на Автограді: м. Мукачево, вул. Автомобілістів, 3, тел.: (03131) 3-80-62.