Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Ресторан Daily (або ж українською Дейлі) знаходиться на третьому поверсі торговельно-розважального комплексу "Щодня" в Мукачеві. Заклад славиться своєю терасою, з якої відкривається чудовий вид на Мукачево.

Ресторан Daily (або ж українською Дейлі) знаходиться на третьому поверсі торговельно-розважального комплексу "Щодня" в Мукачеві. Заклад славиться своєю терасою, з якої відкривається чудовий вид на Мукачево.

Ресторан має зручне розташування. Оскільки він знаходиться в ТРК "Щодня", тут завжди велелюдно.

У Daily одночасно можуть розміститися близько 300 гостей (150 у великому банкетному залі та ще така ж кількість – на терасі). Саме тераса, яка є найвищою у Мукачеві, робить цей заклад надзвичайно популярним у літній період. Тут залюбки збираються компанії молоді, які бажають гарно провести час, смачно поїсти, покурити кальян.

У меню ресторану Daily страви європейської, української, азіатської та закарпатської кухонь.

Особливо смачними тут є гриль-страви. Відвідувачі можуть скуштувати курячий або свинний шашлик, люля кебаб, куряче філе, стейки, ковбаски по-домашньому, форель, овочі-гриль та ін.

Тут є багато смачних салатів ("Цезар", "Грецький", "Капрезе"), лаваші, піца ("Монако", "Чотири сезони", "Гавайська", "Чотири сири"), паста ("Карбонара", "Болоньєзе" та ін.), бургери. 

Якщо гість бажає скуштувати гарячі страви, то йому запропонують яловичину під брусничним соусом з карфіоловим пюре, млинці з курячим філе та вершковим соусом, свинні реберця в кисло-солодкому соусі або ж свинні медальйони під грибним соусом та вершковим рисом.

Як гарнір можна замовити картоплю-пюре, рис з овочами, рис вершковий, картоплю-фрі.

Туристи, які хочуть "спробувати Закарпаття на смак", можуть скуштувати ароматний бограч, який традиційно асоціюється із регіоном.

Ресторан Дейлі – справжній рай для любителів суші. Загалом, суші у Мукачево пропонують не багато закладів громадського харчування, тому любителі азіатської кухні це оцінять.

У ресторані зазначають, що меню закладу постійно оновлюється, адже команда ресторану прискіпливо досліджує актуальні тренди сфери харчування і намагається всіляко задовольнити смаки відвідувачів.

Привабливості ресторану Daily додає той факт, що поряд розташована парковка ТРК "Щодня" і відвідувачі завжди можуть неподалік залишити свій автомобіль. Про популярність "Щодня" у Мукачеві та ресторану загалом свідчить хоча б той факт, що в Google цей заклад має понад 2 тисячі відгуків.