Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Унгвайзер

Ресторан-пивоварня "Унгвайзер" унікальна тим, що це єдине місце в Ужгороді, де можна скуштувати "танкове" крафтове пиво. Пивоварня має власну торгову марку – "Ungweise".

Ресторан-пивоварня "Унгвайзер" унікальна тим, що це єдине місце в Ужгороді, де можна скуштувати так зване "танкове" крафтове пиво. Пивоварня має власну торгову марку – "Ungweise".

Ресторан "Унгвайзер" розташований в центральній частині Ужгорода, фактично поруч із Закарпатською обласною лікарнею. Відвідувачі можуть розміститись як в основній залі, так  і на затишній терасі, яка оздоблена елементами етно-ресторанів європейських пабів.

Живе пиво – головна родзинка пабу "Унгвайзер". Але давайте спочатку розберемося, що ж таке "танкове" пиво. Якщо коротко, то це особливий вид розливного пива. Готовий хмільний напій переливається в "танки". Це такі спеціальні ємності, у яких пиво зберігається за ідеальної температури. За допомогою спеціальних технологій його подають у пивний кран. Таким чином, пиво не вступає в контакт ні з повітрям, ні з іншим технічним газом. Тобто воно не окислюється та не "видихається". Тому воно залишається в первозданному виді.

Відвідувачі можуть замовити кілька видів пива "Унгвайзер": світле, пшеничне, багряне, темне.

Але не пивом єдиним славиться ресторан. Меню "Унгвайзера" багате різноманітними наїдками. Звичайно ж, замовивши улюблений сорт пива, відвідувачі мають змогу замовити до нього і підходящу страву. Так зване пивне меню включає в себе смажену пікницю, картоплю фрі з соусом, свинні вушка (копчені або смажені), курячі крильця в медовій глазурі, татарський біфштекс, різноманітні чіпси, бастурму, слоєні палички (з тмином або кунжутом), ребра в медовій глазурі… І це далеко не весь список страв, яке пропонує пивне меню.

Сподобаються відвідувачам страви із гриль-меню:

  • Печена картопля з бринзою та салом;
  • Лаваш (з сиром та зеленню або з куркою та грибами);
  • Біф-кебаб Унгвайзер;
  • Віденські ковбаски;
  • Альпійські ковбаски;
  • Зальцбургські ковбаски;
  • Домашні ковбаски;
  • Шашлик (свинний або з курячого філе) та ін.

Аналізуюч відгуки про ресторан-паб "Унгвайзер" на сервісі Google, можна помітити, що багато людей йдуть у заклад аби насолодитись смаком піци. Відвідувачі можуть замовити американську або італійську піцу.

Основні страви ресторану значаться у меню такі:

  • Свинний стейк;
  • Відбивна зі свинячого м’яса в сухарях;
  • Відварна телятина під вершковим соусом;
  • Медальйони говяжі;
  • Телячий стейк;
  • Курячий стейк;
  • Стейк з лосося;
  • Куряча відбивна в сухарях;
  • Куряча відбивна в клярі.

Любителі угорської кухні можуть скуштувати холасле, перкельт говяжий, зузоперкельт, чілі бобперкельт, галушки Шомлоі або погачу.

"Унгвайзер" дуже сподобається туристам, які бажають залишитись в Ужгороді на деякий час. Адже тут окрім ресторану і пабу є також готель. До центру буквально 5 хвилин пішки, не далеко також знаменита липова алея, синагога та інші визначні пам’ятки Ужгорода. Словом – надзвичайно вдале місце розташування. Та і номери даного готелю в Ужгороді сучасні та комфортабельні: меблі з натурального дерева, в кожному номері кондиціонер, підлога з підігрівом, телевізор, власна ванна кімната з душем.

Підсумовуючи можна сказати, що ресторан-паб "Унгвайзер" сподобається не тільки любителям крафтового пива, а й поціновувачам смачних страв.