Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зірковий футболіст не допоміг "Севлюшу" здолати "Мукачево"

Учора на мукачівському стадіоні "Спартак" проходив черговий матч чемпіонату Закарпаття з футболу: мукачівська команда приймала гостей з Виноградова.

Після розгромної перемоги у Середньому футболісти з міста над Латорицею вважались фаворитами недільного протистояння. Цей статус міг стати лише пустим словом після першого тайму, адже у стартовій сорокап’ятихвилинці "Севлюш" відкрив рахунок у зустрічі: з п’яти метрів вразив ворота Володимира Дядюка.

Протягом першого тайму здавалось, що "Севлюш" стане переможцем зустрічі, оскільки тоді тотально команда переважала по грі. Та й команда підсилилась іменитим для краю футболістом, адже повернувся колишній гравець "Берегвідейка" та дублюючого складу харківського "Металіста" Юрій Чонка.

У другому таймі наставник мукачівців Золтан Сільваші вніс суттєві корективи у гру. І через це господарі поля почали підтверджувати статус фаворита матчу. Так, на 51-ій хвилині відновив паритет у грі Анатолій Нурієв, а на 76-ій Олексій-Павло Шведюк подвоїв рахунок у зустрічі - 2:1. Футболісти з Мукачева могли і збільшити розрив на табло, але м’яч дивним чином проходив за кілька сантиметрів від воріт.

Загалом, 2:1 - і Мукачево вдруге поспіль перемагає у обласній першості.