Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • На Закарпатті відзначатимуть День фізичної культури та спорту

На Закарпатті відзначатимуть День фізичної культури та спорту

Сьогодні, 18 серпня, у малій залі засідань Закарпатської облради Управління молоді та спорту провело робочу зустріч з представниками федерацій з видів спорту та головами фізкультурно-спортивних товариств Закарпатської області з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в області.

Першочергове питання - організація та проведення в області урочистостей з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.
Учасники обговорили питання розміщення спортивного інструментарію, агітаційних палат, а також висловили свої пропозиції щодо проведення показових виступів, презентацій спортивних Федерацій, змагань та турнірів з метою привернути увагу до занять спортом, - інформують в Управлінні молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан презентував план-схему розташування локацій до дня фізичної культури та спорту 11 вересня поточного року.

Забезпечити явку молодих спортсменів, які можуть продемонструвати свої здібності та популяризувати вид спорту - таке завдання дали очільникам спортивних Федерацій та шкіл.

Планується дійство на площі Поштовій (поблизу міськради). Яскраві кольори, вражаючі спортивні досягнення, атрибутика обласних Федерацій - готується масштабне та видовищне спортивне дійство. Окрім показових виступів, о 12:00 очікується урочиста частина.

Матеріальна винагорода кращим спортсменам видаватиметься впродовж трьох днів, - зазначають в управлінні молоді та спорту.
Йшлося й про організацію відеотрансляції заходу

Серед розгянутих питань - і подання кандидатур спортсменів області: переможців та призерів державних та міжнародних змагань та їх тренерів. Обов’язковою умовою подання кандидатур спортсменів є наявність підтверджуючого документа про відповідні спортивні досягнення.

Визначили присутні і критерії оцінки для кращих спортсменів області. Розроблені вони з метою удосконалення системи визначення перспективних спортсменів для стимулювання їх подальшої успішної підготовки та виступів у державних та міжнародних змаганнях.

На наступному тижні засідатиме комісія, яка розглядатиме претендетів на звання кращих спортсменів області, тому Олег Муртазін наголосив не зволікати у цій справі.

Також, висловили завчасно подавати кошториси на виїздні змагання спортсменів.

Насамкінець, присутні обговорили питання впорядкування організації та взаємодії управління молоді та спорту Закарпатської ОДА та спортивних федерацій області.