Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Визначено чемпіона Закарпаття з хокею

Вчора в обласному центрі Закарпаття на льодовій арені "Ice Land" проходив фінал чемпіонату Закарпаття з хокею сезону 2018-2019, у якому зійшлися чотири команди: "Ужгородські вовки", "Синевир", "Спартак", "Шахтарські барси".

У запеклій боротьбі спочатку визначилися бронзові призери. Із рахунком 4:3 "Синевир" здолав "Спартак" і посів третє місце.

Фінальний поєдинок був не менш емоційним, однак усе практично було зрозуміло ще в першому періоді. "Шахтарські барси" забили одну шайбу лише в останньому періоді, а загалом рахунок - 5:1 і перемога "Ужгородських вовків".

Після матчів відбулася церемонія нагородження переможців та учасників змагань, у якій взяли участь, зокрема, заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, Президент федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик.

Читайте також:
"Така собі закарпатська "Барселона": новачок ФК "Минай" похвалив свій новий клуб

Від імені міського голови Богдана Андріїва усіх привітав Олександр Білак, подякував, зокрема, організаторам за відновлення в краї хокейних традицій, побажав подальших успіхів. Олександр Павлович разом з іншими почесними гостями вручив спортсменам нагороди та подарунки.

У різних номінаціях кращими цього сезону стали:

«Кращий нападник» - Віктор Мігалиско ("Спартак");

«Кращий бомбардир» - Олександр Князев ("Ужгородські вовки");

«Кращий захисник» - Микола Мікловці ("Синевир");

"Кращий воротар" - Федір Шандор ("Шахтарські барси").

Спортсмени отримали медалі та кубки за призові місця: І місце за "Ужгородськими вовками" (капітан Сергій Ковач), ІІ - "Шахтарські барси" (капітан Томаш Митуля), ІІІ - "Синевир" (капітан Валентин Свалявчик), четверте у "Спартака" (капітан Валентин Симаков). 

Спортивне дійство відбулося у тому числі за підтримки Ужгородської міської ради, Закарпатської ОДА, Закарпатської обласної федерації хокею, меценатів.

Раніше повідомлялось про сенсаційну перемогу закарпатської спортсменки.