Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Вихованці мукачівського "Товаришу" успішно виступили на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах (ФОТО)

Вихованці мукачівського "Товаришу" успішно виступили на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах (ФОТО)

Успішно виступили в Харкові на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах вихованці мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр...

Успішно виступили в Харкові на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах вихованці мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей).

У перший день, в змаганнях серед дорослих на середній дистанції, чемпіонське звання виборов першокурсник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.Ж. Гжицького 19-річний Олександр Касьянов, четвертим в цій віковій категорії фінішував 18-річний Василь Морозов – першокурсник Ужгородського національного університету. Наступного дня Олександр, поступившись лише досвідченому киянину Артему Стрижаку, підтвердив закономірність свого результату, ставши віце-чемпіоном на довгій (40-кілометровій) дистанції.

У змаганнях юніорів – серед спортсменів не старших 20 років – дві нагороди (золоту на середній та срібну на довгій дистанціях) здобув 18-річний третьокурсник мукачівського професійного ліцею, великолучанець Дмитро Гаршанін. В активі 14-річного дев`ятикласника мукачівської ЗОШ № 1 імені О. Пушкіна Артура Сватка, який виступав у категорії спортсменів не старших 17 років, срібна та бронзова медалі. Гарний приклад спортивного довголіття показав молодим спортсменам й 47-річний Руслан Касьянов, який став переможцем у змаганнях серед ветеранів.

Призери в елітних категоріях:

Середня дистанція

Чоловіки:

1. Касьянов Олександр, Мукачево

2. Шимчук В`ячеслав, Харків

3. Сокур Сергій, Кіровоград

Жінки

1. Конвісарова Кристина, Київ

2. Новикова Наталія, Харків

3. Болсунова Наталія, Харків

Довга дистанція

Чоловіки:

1. Стрижак Артем, Київ

2. Касьянов Олександр, Мукачево

3. Доля Євген, Харків

Жінки:

1. Новікова Наталія, Харків

2. Конвісарова Кристина, Київ

3. Черкашина Тетяна, Росія

Олександр Цепурдей