Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Думки
  • З приводу нереагування "VS Банку" на заяви пограбованих у Мукачеві

З приводу нереагування "VS Банку" на заяви пограбованих у Мукачеві

Мабуть, все-таки доведеться діяти більш рішуче...

Мабуть, все-таки доведеться діяти більш рішуче, щоб мукачівським потерпілим від пограбування VS Банку, які є моїми клієнтами, повернули гроші.

Сьогодні з цього приводу буде мій виступ по телебаченню, а завтра почнуться конкретні дії. І не тільки в юридичній площині, а й в медійній та політичній.

Я добре усвідомлюю, що наша група адвокатів матиме справу з структурами Сергія Тігіпко, який є економічно заможною і залишається політично потужною фігурою по цей день. Ну нічого, мені за своє політичне та юридичне життя доводилось воювати з багатьма сильними опонентами: поживемо – побачимо.

Що ми будемо робити, крім оскарження бездіяльності банку? Багато чого, наприклад: «Пограбовані клієнти банку Тігіпко VS BANK (ВіЕс Банк) оскаржуватимуть рішення НБУ по банку, а також призначення Сергія Тігіпко головою Правління та злиття/приєднання «ВіЕс Банк» до «ТАСКОМБАНК», а також радитимуть всім подібним вкладникам у ячейках чи депозитах – перевірити збереженність та захищенність коштів по всій Україні, тощо»

Незрозуміло мені тільки одне: невже ці кошти більш важливі Сергію Леонідовичу, ніж його репутація, дійсно заслужена, як політика і економіста? Кажу щиро, оскільки в свій час голосував за нього і по цей день вважаю, що він би був досить прохідною кандидатурою на Президента України. Вважаю, що для нього це був би сильний політичний хід і реклама, яка принесе значно більше коштів, ніж вкрадено, за умови проведення спільної між його стороною і стороною захисту прес-конференціі, на якій було би оголошено про повну компенсацію і повернення клієнтам VS Банку вкрадених в Мукачеві грошей.

Вибір за Сергієм Тігіпко!

Олексій Фазекош, голова Ради адвокатів Закарпатської області, очільник групи адвокатів, які захищають інтереси пограбованих клієнтів Мукачівського відділення VS Банку