Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Панорама" в Нью-Йорку

Навіть проживаючи в Америці, читаю новини рідного краю.

Що нового в місті? Хто зараз при владі? В якому стані культура Закарпаття та чи дощитиме цього тижня в Мукачеві? Відповіді на ці та інші запитання я знаходжу щоразу, перечитуючи газету «Панорама».

Навіть проживаючи в Нью-Йорку протягом семи років, новини рідного краю не перестають цікавити ні на хвилину. Саме газета «Панорама» та інтернет-видання «PMG.ua» піклуються про мій особистий спокій за Батьківщину та рідних.

Газету я почала читати ще в підлітковому віці, навчаючись в педагогічному коледжі. Знаходила багато корисної інформації для рефератів та задоволення історично-краєзнавчого інтересу. Завжди дивувало як злагоджено та оперативно працює команда, представляючи найрізноманітніший спектр новин для широкого кола читачів. Коли в редакторів з’явилася ідея подавати новини ще й через інтернет-видання, це значно спростило пошук інформації. Пам’ятаю, зверталась навіть з власними замітками та пропозиціями. Професійний склад журналістів завжди люб’язно йде на контакт з усіма верствами допитливого населення.

Переїхавши на постійне проживання в Америку, я, звичайно, продовжую звертатись до улюбленого джерела інформації. Завжди цікаво за чашкою кави розвідати, що ж відбувається зараз в рідному місті. Адже ніщо в світі не може замінити спогадів про дитинство, сім’ю та щирих, відкритих людей. Напевне дуже наївно, але ж сподіваюсь, що все залишається таким же безтурботним, як і в моїх згадках. На хвилинку замріялась та обійняла всіх жителів...

Щиро люблю та вітаю всю редакційну групу «Панорами» з ювілейним випуском! Дякую, що втілюють мої невеличкі мрії в реальність. Будуючи власну долю за кордоном, можу чесно признатися, що веду подвійне життя. Вже давно не житель Мукачева, але назавжди Ваш шанувальник.

I love America! It moves me on!

Sometimes it steals my breath away,

But prison of my heart will always be

My memories, my childhood, my Ukraine.