Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Інформаційна диверсія або Що робити з трьома Фазекошами?

Обережно – провокації!

Інформаційна війна проти мене набрала просто шалених обертів. І це ще навіть не розпочались ані виборчі перегони, немає жодних політичних розбіжностей, чи якихось непорозумінь в адвокатурі. Навпаки – все в мене нормально, навіть в деяких питаннях ідеально. Але вороги не дрімають.

Вчора протягом одного дня була знищена особиста електронна пошта, через яку в тому числі велося ділове спілкування з НААУ. Відповідно заблокований акаунт в ЮТУБ та ліквідований акаунт у Фейсбук, де я мав майже 5000 друзів, постійно спілкувався з колегами в месенджері, вів активну суспільну, інформаційну та громадську діяльність, розповідав про роботу в органах адвокатського самоврядування та Асоціації захисту прав правників. Сотні відео, тисячі фотографій знищено.

Але ворогам рано радіти, бо оригінали матеріалів зберігались відразу на декількох серверах. Також вчора з різницею в декілька годин з’явилось відразу 2 фейкових акаунти у Фейсбук, де я народився то у 1999 році, то у 2020 та ще й працюю чомусь в Раді адвокатів України. Нічого окрім мого фото на цих профілях немає, але впевнений, що з них будуть активно розганятись фейкові новини "проти мене" чи моїх колег.

Відповідна скарга до адміністрації Фейсбуку вже надіслана, але тим не менш прошу бути уважними. Впевнений, що друзі швидко розберуться, який з трьох Фазекошів – справжній. Але мене така диверсія навіть тішить. Адже це визнання того, що все, що я роблю – неймовірно дратує ворогів, а сам я на правильному шляху.

Разом – до перемоги! Вірю в нашу спільну мету і впевнений в реалізації усіх планів!