Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Аукціон по-мукачівськи

Мукачівському міському голові Мукачівській міській прокуратурі Мукачівському МВ УМВС

Мукачівському міському голові

Мукачівській міській прокуратурі

Мукачівському МВ УМВС

Депутата Мукачівської міської ради п. Швардака Василя Васильвича , фракція Партії регіонів

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

На минулій сесії Мукачівський міський голова Ленд’єл З.З. звернувся до депутатського корпусу за допомогою щодо залучення депутатів, бізнесменів до аукціонного продажу майна, яке належить громаді й міста знаходиться в аварійному стані.

Я особисто відвідав об’єкт, залучив експертів - будівельників, підготував необхідні документи, вніс необхідні кошти на рахунок. Але, чомусь, аукціон скасовано, при чому, вже друге ( на підставі прийняття з 01.01.2013 року деяких законів України «Про земельний кадастр і т.д.), а надворі вже вересень.

Керуючись ст. 2,10,11,13,14,15,17 Закону України « Про статус депутатів місцевих рад», ПРОШУ надати відповідь на запитання :

1. Чому цей аукціон вже проводиться вдруге, на протязі 5 місяців, а документи на нього начебто не готові і посилаються майже на річної давності закон?Чому цього не було зроблено до оголошення аукціону в пресі?

2. Яким чином можливо відправлення листа про відміну аукціону, датоване 17 вересня, в день проведення аукціону о 10.00 17 вересня ?

Вважаю, що посадові особи ввели в оману міського голову Ленд’єла З.З.

Рішення про скасування аукціону має проводитися комісійно з відповідним підписанням протоколу засідання учасниками торгів після ознайомлення з ним.

Виходячи з вищенаведеного, прошу розібратися в даній ситуації, скасувати розпорядження про відміну аукціону , провести його з відтермінуванням строку торгів та за участю тих учасників, заяви яких вже були подані згідно об’яви у пресі в окреслений строк.

Деякі можновладці роблять все можливе для того, щоб показати недієвість діючої центральної влади, її недолугість. Але, хочу сказати,що багато має робитися органами місцевого самоврядування. Даний приклад «аукціону по-мукачівськи» це доводить.

Об’єкт доведений до розвалу, аварійний, несе загрозу життя мукачівцям, бо знаходиться біля автобусної зупинки. І нічого не робиться для його збереження. Кожен день він втрачає ціну, що веде до недоотримання грошей у місцевий бюджет, так необхідних напередодні зими.

Посадових осіб, винних у , як я вважаю, корупційних діях, прошу притягнути до відповідальності згідно чинного законодавства.

Додатково повідомляю: адреса об’єкту аукціону : м. Мукачево, вул. Миру, 96

26.09.2013                                                       З повагою, Василь Швардак

Автор: Швардак Василь