Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Газета панорама №5 (2016)

Газета панорама №5 (2016)

На території Закарпатської області ми­нулого тижня стартувала безстрокова акція, яка має на меті заборону торгівлі з Росі­єю – країною-агресором. Вона полягає у перекритті дороги вантажівкам з російськими но­мерними знаками. Розгорнуто про резонансну подію – на шпальтах свіжого номеру.

ВІДЕО ДНЯ

У Києві в Українському домі лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та голова громадської організації "Антикорупційний рух" Валентин Наливайченко виголосили спільний Заклик до нації. Основні його тези викладені у публікації під назвою "Об’єднання заради України".

До редакції "Панорами" зверну­лись мешканці мікро­району "Паланок", які стур­бовані відсутністю будь-яких кроків владних мужів щодо покращення якості дорож­нього покриття на площі Паланок та вулиці Олексія Береста (колишня Чернишев­ського). Тижневик розповідає про проблему людей, з якою вони самі впоратися не можуть.

Реклама

Сто днів роботи мера Мукачева… "Перші результати, успіхи та невдачі свідчать про те, що наразі в команді молодого господарника відбувається процес становлення "еліт", який поки що погано впливає на ефективність роботи", – пише Віктор Січовий у своїй статті, аналізуючи роботу молодого керманича міста. Детальніше – у газеті.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно