Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стрілянина в Ужгороді: п’яний чоловік відкрив вогонь біля магазину

Стрілянина в Ужгороді: п’яний чоловік відкрив вогонь біля магазину

Поліцейські затримали 30-річного жителя м.Ужгорода, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив серед ночі стрілянину біля магазину. Револьвер, з якого стріляв хуліган, вилучено й направлено на експертизу. За фактом хуліганства поліція розпочала слідство. 

ВІДЕО ДНЯ

Удосвіта на тел.102 поліції м.Ужгорода надійшло повідомлення про те, що в магазин АВС на вул.Капушанській зайшов неадекватний чоловік, який поводиться агресивно, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

На місце події прибув спершу патрульний наряд, а відтак і слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що поліцію викликав охоронець даного магазину. Як розповів чоловік, близько 4-ї години ночі біля магазину зявилася група невідомих, які перебували в стані алкогольного сп’яніння і поводили себе агресивно. Коли охоронець зробив їм зауваження, один із п’яних підійшов до припаркованого поруч мікроавтобуса, взяв із салону пістолет і зробив кілька пострілів у повітря! Після чого кинув зброю в салон авто і кудись пішов. 

Реклама

Правоохоронці встановили власника цього «Мерседеса Спрінтера» – це 30-річний житель Ужгорода, що проживає неподалік від місця пригоди. Сам чоловік від дачі пояснень відмовився. З салону його «Мерседеса» поліцейські вилучили револьвер калібру 4 мм., в якому було 7 стріляних гільз та один патрон.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї). Пістолет направлено на експертизу.                               

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно