Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бібліотекарі з усієї України зустрілись у Тячеві

Бібліотекарі з усієї України зустрілись у Тячеві

В Тячівську районну бібліотеку в рамках професійного навчального візиту «Ознайомлення з досвідом реалізації проектів в бібліотеках Закарпаття» завітала делегація бібліотекарів з усіх регіонів України.

ВІДЕО ДНЯ

Темою було ознайомлення з проектною діяльністю Тячівської ЦБС та проект «Бібліотека – громада: відкритий простір для діалогу», про яку розповіла директор ЦБС Ключкей І.С. Детальніше про проектну діяльність не тільки бібліотек, а взагальному доповів Рибар Л. з Агенції регіонального розвитку Тячівського району.

Після виступів було підбиття підсумків навчальної поїздки та планування подальших кроків, де кожен учасник візиту поділився проектною діяльністю своєї бібліотеки та презентував роботу закладу вцілому. Далі колеги поділилися враженнями від Закарпаття та бібліотек, де вони побували.

Реклама

Для учасників навчального візиту була влаштована екскурсія по бібліотеці, де всі охочі мали змогу поставити працівникам бібліотеки питання, які їх цікавлять.

Ознайомилися з роботою кожного відділу, видавничою діяльністю, рекламою бібліотеки та бібліотечних послуг, інноваційними методами роботи, які впроваджує наша бібліотека, довідковим апаратом, поповненням фондів та багато ін. Також вони відвідали дитячу бібліотеку та 26 червня бібліотеку с. Руське Поле.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно