Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Різдвяна зіронька" у Тячеві

"Різдвяна зіронька" у Тячеві
ВІДЕО ДНЯ

10 січня у Тячівському районному будинку культури тривав фестиваль колядок серед вихованців ДНЗ та школярів початкових класів –  "Різдвяна зіронька".  Сьомий рік поспіль це дійство проводиться на Тячівщині за ініціативи та підтримки народного депутата України Василя Петьовки. Цього року, на відміну від попередніх, "Різдвяна зіронька" проходить у форматі фестивалю.

Перед початком виступів колядників, їх наставників та батьків від імені Василя Петьовки зі святами привітав помічник нардепа Степан Хома, який побажав дітворі гарно заколядувати, а глядачам – святкового настрою та насолоди від сценічних виступів.

Реклама

У цьому турі взяли участь 7 ДНЗ (Бедевлянський, Тересвянський №3, Кривський, Лазівський, Руськополівські №1 та №2, Тячівський №5) та 9 шкіл (Бедевлянська ЗОШ І-ІІІ ст., Грушівська І-ІІІ ст., Руськополівська ЗОШ І-ІІІ ст., Солотвинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Тересвянська ЗОШ І-ІІІ ст., Тячівківська ЗОШ І-ІІ ст., Тячівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Тячівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Лазівська ЗОШ І-ІІІ ст.).  Кожен виступ був по-особливому оригінальним і самобутнім, адже колективи ретельно готувались до фестивалю: підібрали традиційне вбрання й різдвяні декорації, старанно вчили свої ролі та колядки. І учасники, і глядачі під час виступів ніби поринули у добру різдвяну казку. Колядники щиро й радісно сповіщали про народження Ісуса Христа, а глядачі не шкодували оплесків для юних артистів.

За участь у фестивалі всі учасники отримали від народного депутата Василя Петьовки солодощі, а кожен колектив – корисні та цінні подарунки для навчальних закладів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно