Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Мукачівводоканал" ініціює подорожчання у місті води

"Мукачівводоканал" ініціює подорожчання у місті води

Інформацію про намір змінити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення адміністрація ММКП «Мукачівводоканал» поширила через одну із місцевих газет.

ВІДЕО ДНЯ

"Керуючись наказом Міністерства Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012 р."Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з об­ґрунтуванням ії необхідності та про врахування відповідної позиції територ­іальних громад "ММКП "Мукачівводоканал" повідомляє та доводить до відома інформацію щодо змін тарифів на послуги централізованого водопо­стачання та водовідведення у плановому періоді", – йдеться у повідомленні.

Необхідністю встановлення нових тарифів, на переконання водоканалу, є ряд чинників.

Реклама

"У зв’язку з ситуацією, що склалася внаслідок незалежних від підприєм­ства обставин, а саме: постійним зростанням вартості електроенергії, піднят­тя нормативного визначеного розміру мінімальної заробітної плати, ріст цін на хлор, матеріали, необхідні для ліквідації аварійних ситуацій, відсутність фінансування з держбюджету України різниці в тарифах по всіх категоріях споживачів у 2016 р., тощо, діючі тарифи не покривають фактичну со­бівартість послуг централізованого водопостачання та водовідведення.

Внаслідок цього підприємство підготувало матеріали та розрахунки пла­нових витрат на послуги з централізованого водопостачання та водовідве­дення та подало їх на розгляд до Національної комісії, що здійснює держав­не регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг", – зазначає ММКП «Мукачівводоканал».

Реклама
"Мукачівводоканал" ініціює подорожчання у місті води – 01

* тарифи встановлено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфе­рах енергетики та комунальних послуг.

**тарифи встановлено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфе­рах енергетики та комунальних послуг (з використанням внутрішньо будинкових систем).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно